Ennyit szedtem, várja a feldolgozást:
Egy szál így néz ki:
Pároltam, turmixoltam, felengedtem, fűszereztem, habartam, bele egy kis kölest levesbetétnek (lévén ma szerda) és már csak enni kell.
Aki elsőként megadja a jó választ, kap egy bevásárló szatyrot.
9 megjegyzés:
Hááát, gőzöm sincs! Talán rucola???
Talán a kihajtott, zsenge paszternák levele? Még nem próbáltam, de elképzelhető, hogy csak nem ismerem az alkalmazásának a módját!:)
Már amennyire látni nekem is a pasztinák ugrik be, vagy a korai petrezselyem. az előbbinek lehet a levelét is főzni?!
Szerintem turbolya:))
Butaságot írtam, mert a paszternák levele nem fogyasztható!!! Vedd semmisnek! Akkor meg a petrezselyemnél jobban hasonlít a sárgarépa zöldjéhez! Vagy az édeskömény zöldje is, mintha ilyen lenne...
ÓÓÓ tényleg, szerintem a turbolya nyert!! :-))
Szerintem is turbolya,erről már lemaradtam...
Én korianderre vagy tárkonyra tippelnék, de hogy ilyen korán? Mert akkor akár petrezselyem is lehetne.
Turbolya! Bizony ilyenkor már kezdi a virágzást is és utána már nem szedhető. Sóskával együtt is nagyon finom belőle a leves. Olyan az illata, mint az ánizsé.
Kedves Szömörce! Gratulálok!
Kérlek, hogy küldj egy címet a katalina kukac enternet.hu-ra.
Megjegyzés küldése