Iskolát építünk, MOST!

Iskolát építünk!
2011. szeptemberben ebben az épületben kell 4 osztálynak megkezdeni a tanulást. Ennek megvalósításához támogatókat keresünk.
Kérlek terjesszétek, hogy aki szeretné a gyerekek tanulását támogatni, hagy tegye.
Köszönjük: Kékölgy Waldorf Iskola és Gimnázium.

2010. április 16., péntek

Patchwork bolt Amerikban

Jinny Beyer textiltervező és foltvarró Amerikában. A Studiójában kizárólag a saját maga tervezett anyagokat lehet kapni. A vetített képeken lehet látni, hogy színek és árnyalatok tömkelege létezik. Minden színhez van bordűrös anyag, hogy keretnek legyen.
A boltban lehet kapni kész munkákat is és kész fedlapot (kézzel varrott takarót is) is, amit aztán mindenki úgy fejez be (olyan vastagra) ahogy neki megfelel. On-line is lehet vásárolni, világszerte teljesítik a megrendeléseket, meghívásra szívesen megy világszerte tanítani. Legutóbb Ukrajnábn volt. A képeken látható kész munkák a saját tervei alapján készültek.
Beszélgetni is lehetett volna vele, de az unokahugom gyerekeinek különórája volt, így sajnos nem maradt rá idő. A honlapján lehet regisztrálni, s hírlevelet küld időnként.

2 megjegyzés:

Kaoka írta...

Nagyon tetszik. :) Ha arra járok feltétlenül beugrok. :) Biztos sok szépet láttál.

CsákniR írta...

Kaoka!
Csak ámultam és válogattam volna. De majd holnap felteszem az anyagokról készült képet, melyekből a takarót fogom varrni. Itt vásároltuk.